onsdag 8. oktober 2008

Tre irriterende ting som folk gjør

1. Folk som kommenterer at "det er jo de samme folkene med i alle norske spillefilmer! Axel Hennie, Pia Tjelta, Nicolai Cleve og Ane Dahl Torp, ikke sant!" og tror at de sier noe originalt. Alle er klar over dette fenomenet, så hold kjeft.


2. Folk som sier "åå, husker du den serien som gikk på barne-TV? Ja! Den ja! Flukten fra Dyreskogen/huset med det rare i/brannmann sam! Du husker den du også? Syykt!", når samtlige barn som vokste opp på 90-tallet kan huske disse seriene.


3. Folk som lager/melder seg inn i Facebook-grupper med navn som "vi som vil ha Soho tilbake :D:))", "vi som savner Shio :):)" og "vi savner ting som vi nesten ikke spiste da vi var barn, men nå er vi voksne og vi har et forvridd minne av at vi faktisk likte dette produktet, og lager denne gruppen mest for å mimre, og ikke fordi vi faktisk ville kjøpt det om det kom tilbake på markedet :)))".


Nå kan jeg virke krass. Det er fordi jeg er det.

3 kommentarer:

Karen sa...

takk

Hans Christian sa...

mener du ikke rocketakk?

Hanna Hvattum sa...

Jeg gadd ikke en gang å lese innlegget da jeg så bildet av Axel Hennie, Pia Tjelta, Nicolai Cleve Broch og Ane Dahl Torp. Det er jo de samme folkene som er med i alle norske spillefilmer!

Ikke for å være kjip, Hassefar, men selv om du synes de er kule, siden du digget den filmen alle var med i, synes ingen andre det, assa.